Seglingsevenemang i Stockholm

Ett helt hav av valmöjligheter när det kommer till att segla i Stockholms skärgård.

Stockholms skärgård är ett perfekt ställe för segling. För möten mellan människor och för upplevelser och aktiviteter tillsammans. I den här fantastiska miljön med 22.000 öar, kobbar och skär skapar vi det perfekta evenemanget för er grupp. Oavsett antalet deltagare, privat- eller företagsgrupper, målsättning och intentioner.

Segla i Stockholm

Kick off & teambuilding

Genom stärkande aktiviteter och en dag anpassad för att öva på att samarbeta, får ni en upplevelse full av gemenskap och roliga stunder.

Läs mer 

Konferens

Att styra upp en konferens på segelbåtar är ett unikt och spännande sätt för alla att mötas och utvecklas tillsammans. Det finns möjligheter till konferenser för upp till 200 deltagare. I en kreativ och enastående miljö skapas förutsättningar för nya idéer och utveckling i arbetet.

Läs mer 

Privata grupper

Vid sidan av företagsrelaterade evenemang, arrangerar vi också många privata aktiviteter. Kanske vill ni fira en familjemedlems födelsedag? Eller kanske är det dags att styra upp kompisens svensexa? Då har vi mängder av uppslag och idéer.

Läs mer 

Sailing events

Båtuthyrning

Hos oss kan du även välja att hyra segelbåt som inte har någon skeppare eller guide. En mer självständig aktivitet som passar den som har lite längre erfarenhet inom segling. Våra segelbåtar är av hög kvalitet, och det finns många olika modeller att välja på.

Läs mer

Utbildning

Vi skräddarsyr många utbildningar för både privata grupper och företag. Att gå en utbildning hos oss är ett perfekt alternativ för dig som vill utveckla dina kunskaper i bland annat navigation, segling och säkerhet. Vi hjälper dig att komma fram till vilken typ av utbildning som skulle passa dig.

Har du några frågor kring våra olika evenemang, eller någon annan fundering kopplat till oss som företag? Hör gärna av dig så svarar vi så snart vi kan!

Läs mer