Om oss

Företaget som styr upp dina seglingsevenemang.

Segla Stockholm

Vi ordnar en fantastisk dag för dig och din grupp utifrån vad ni önskar.

Vi är ett Stockholmsbaserat företag som skapar evenemang för grupper av olika slag. Vi finns till hands när företag vill segla under en kick off eller vill skapa en härlig teambuilding aktivitet. Vi hjälper även privatpersoner att styra ihop aktiviter för olika grupper.

Vi har under åren samlat på oss en bred kunskap och erfarenhet och brinner verkligen för båtar och skärgård. Vi har 20 års erfarenhet av seglingsevenemang och har anordnat mer än 800 lyckade gruppaktiviteter genom året. 2017 fick vi stolta mottaga utmärkelsen ”Årets upplevelseföretag” och vi vet vad som krävs för en lyckad dag i Stockholms skärgård. Med hjälp av våra duktiga skeppare och skärgårdsguider ser vi till att ni får se och uppleva så mycket det bara går.

Vi vill på bästa sätt förmedla det som gör segling, skärgård och gemenskap så fantastisk i kombination. Och vår förhoppning är att er dag med oss blir en minnesvärd och fantastisk dag för alla. Vi utgår från er grupps önskemål, och ser till att skapa en aktivitet utifrån de olika behov som finns. Våra medarbetare har bra kundservice som ett dagligt mål, och ser därför alltid till att bemöta både gruppen och varje enskild person på bästa sätt.

Undrar du över någonting? Kanske har du någon fundering eller undrar över lediga datum för ert evenemang?

Hör gärna av dig till oss så ser vi till att hjälpa dig vidare så snabbt som vi kan!